null

Verlichting

Op zoek naar stijlvolle verlichting voor een nieuwbouw of renovatie project? Combinatie van direct en indirect licht? Of een herstelling nodig? DeBay adviseert en voert uit, van eenvoudig tot complex. Jouw woning verdient het om in de spotlights te staan!

Neem contact met ons voor een persoonlijk gesprek: luisteren naar de klant en een wens omzetten in een mooie en betaalbare verlichting is onze specialiteit. Klik op de iconen hieronder om enkele voorbeelden te ontdekken.  De lichten van je huis of bedrijf kunnen ook werken met een domotica systeem, hiervoor adviseren we je ook heel graag met raad en daad tot en met plaatsing.

Meer weten? Geef ons een belletje of stuur een mailtje en wij maken graag een afspraak!

null

Domotica

Domotica… het klinkt ingewikkeld, maar is tegelijk zo eenvoudig! Modulair is het ook, want je kan heel kleinschalig en simpel starten door bijvoorbeeld je verlichting te sturen met je GSM. En zo regel je ook de verwarming, of creëer je sfeer in de verlichting door ze te dimmen. Mogelijkheden zat.

Heb je kinderen in huis? Laat de lampen in de kamers boven knipperen als het eten klaar is. Domotica is iets heel persoonlijks: voor de ene persoon is sfeer belangrijk, voor de andere de rolluiken. Of waarom niet een volledig systeem waarmee je alles vanop afstand kunt bedienen? Alles kan ook gekoppeld of geïntegreerd worden met elkaar, zoals de camera’s gericht op je deur als er wordt aangebeld en de toegangscontrole met videofonie en parlofonie.

Het kan ook dat je niet tevreden bent van je huidige systeem, of het wilt uitbreiden met een nieuwe partner. Herstellingen zijn ook steeds mogelijk!

DeBay luistert graag naar jouw domotica wensen en creëert met nauwkeurigheid en perfectie een mooi plan volgens het gewenste budget.

Meer weten? Geef ons een belletje of stuur een mailtje en wij maken graag een afspraak!

null

Elektriciteit

Elektriciteit is een onmisbaar onderdeel van een woning. DeBay voert elektriciteitswerken uit voor nieuwbouw, verbouwing, herstellingen, en staat je bij vanaf het ontwerp over de aansluiting tot de keuring. We luisteren naar de wensen van onze klant en streven perfectie na. Ook als je zelf aan de slag wilt, geven we graag raad of nemen wij de elektriciteit over bij de fase waar je nood hebt aan een professional.

Is er een herstelling nodig? Wil je graag een volledig elektriciteitsplan uitgewerkt zien? Of raad bij de keuze van de materialen? Van een simpele schakelaar vervangen tot een project van a tot z, DeBay is allround elektriciën. Leuke snufjes of extra’s toevoegen? Wij installeren ook camerabewaking en domotica systemen.

We werken graag nauwkeurig, en laten de werf netjes achter.

Meer weten? Geef ons een belletje of stuur een mailtje en wij maken graag een afspraak!

null

Camerabewaking

Met een gerust hart de deur dichttrekken wanneer je thuis vertrekt. Op ieder moment via je GSM kunnen inkijken in je woning, beelden opnemen, meldingen krijgen via berichten…. Dat zijn enkele voordelen van camerabewaking, die eventueel kunnen gekoppeld worden aan een alarmsysteem door een erkende onderneming.

Geef inbrekers geen kans en zorg voor veiligheidsmaatregelen in en rond je huis. Je kan ook een kijkje nemen bij je huisdieren die alleen thuis blijven terwijl je werkt. Je maakt gewoon even verbinding met het internet via WiFi, 3 of 4G en je volgt alles van op afstand.

Welke toestellen kies je, hoe zit de bekabeling ineen, welke randapparatuur bestaat er? Moeten de camera’s zichtbaar zijn of liefst verborgen? Neem gerust contact voor persoonlijk beveiligingsadvies met camerabewaking, op maat van jouw wensen en woning. We nemen graag onze tijd en ontdekken samen de beste camera tools volgens een afgestemd budget. Bekijk ook onze domotica oplossingen.  Uiteraard kan je ons ook steeds contacteren voor herstellingen of vernieuwingen van het bestaande systeem.

Meer weten? Geef ons een belletje of stuur een mailtje en wij maken graag een afspraak!

null

Hernieuwbare energie

Ecologisch bouwen of verbouwen, het is hip en hedendaags. De overheid stimuleert ons ook om hernieuwbare energie maximaal toe te passen in onze woning. Je draagt zo je steentje bij aan moeder natuur, maar ook je portemonnee is er blij mee. DeBay adviseert graag wat er mogelijk is aan duurzame energie binnen je woning of bedrijf.

Geen zin meer om een hoge elektriciteitsrekening te betalen? Of wil je slimme verwarmingstechnieken toepassen in je huis of voor je zwembad? De mogelijkheden zijn legio: warmtepompen, een zonneboiler, zonnepanelen op het dak… misschien zelfs in een vergeten maar lichtrijke hoek in de tuin. We berekenen het maximaal rendement bij de beste oplossing. Want een ecologische oplossing moet ook renderen uiteraard!

Is een warmtepomp een goede keuze in je woning? Een warmtepomp haalt warmte-energie uit de omgeving en zet de energie om in warmte voor de verwarming. Wij begeleiden je graag naar de juiste keuze van warmtebron (bodem, lucht, water). Combineer efficiëntie en comfort met dit slimme groene systeem.

Misschien valt de keuze op energiezuinige zonneboilers: een zonneboiler verwarmt water via zonne-energie en kan je woning van gratis warm water en verwarming voorzien. Ook de vloerverwarming kan aangestuurd worden via een zonneboiler. Dit systeem wordt geplaatst op het dak via een zwarte plaat of glazen buizen.

Meer weten? Geef ons een belletje of stuur een mailtje en wij maken graag een afspraak!

null

Toegangscontrole

Toegangscontrole: een serieus woord voor een veilig en comfortabel systeem zodat je in alle rust thuis kunt zijn. Deze uitrusting plaatst DeBay Technics aan je voordeur of hekken aan de oprit met een parlofoon of videofoon. Hierdoor kan je bezoekers via spraak, met of zonder camera, toegang geven tot je domein of woning.

Je beantwoordt voortaan moeiteloos oproepen als je niet thuis bent, en je houdt ook je woning van op afstand in de gaten. Toegangscontrole kan ook handig zijn als een poetsvrouw of klusjesman in en rond het huis moet zijn wanneer je er niet bent.

Videofonie kan met of zonder touchscreen en een parlofoon kan in werking treden samen met camerabewaking of gekoppeld aan een domotica systeem. Je kan zelfs binnenshuis een parlofoon of videofoon als communicatiesysteem installeren.

Welke oplossing past het beste bij je? We bespreken dit graag zodat we samen de perfecte oplossing op maat van je woning en behoefte ineen kunnen puzzelen.

Meer weten? Geef ons een belletje of stuur een mailtje en wij maken graag een afspraak!

© Copyright all rights reserved – BTW BE 0681 847 642 – powered by hvweb.be